Başkan Altay: Ereğli'de 8 okulumuza halı saha kazandırdık

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Ereğli'de okullara halı saha kazandırdığını açıkladı. Gençlere spor yapma imkanı sağlayan Başkan Altay 'Yarınımızın teminatı öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

KONYA HABER: Şehirleri imar ve inşa ederken içindeki nesli ihya etmenin de büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Altay, şunları kaydetti:
“Spor Konya başlığı altında; Online Spor, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Sokakta Spor, Doğa Yürüyüşleri, Doğa Kampı, Spor Okulları, Parkur Konya, Uluslararası Konya Yarı Maratonu, Bisiklet Şehri Konya ve Halk Oyunları Ligi gibi birçok başlıkta önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bunların yanında Konya’da amatör sporun gelişmesini ve gençlerimizin sporla iç içe olmalarını da çok önemsiyoruz. Bu kapsamda Ereğli ilçemizdeki 8 okulumuza 6,4 milyon maliyetle açık halı saha kazandırdık. Halı sahalarımız yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte gençlerimize hizmet vermeye başladı. Şehrimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Yarınımızın teminatı öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

EREĞLİ’DE 8 OKULA AÇIK HALI SAHA YAPIMI TAMAMLANDI
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’de yapımları tamamlanan okullar şu şekilde: “Şehit Ramazan Aydoğan Anadolu Lisesi, Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ereğli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Konya Ereğli Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu, Halit Kalkan İlköğretim Okulu, Türkmen İlkokulu, Gazi İlkokulu.” 

KONYA HABER-KONYA HAKİMİYET HABER 
 

 

Bakmadan Geçme