Başkan Altay, Hatay'da Depremzedelerle Buluştu: Dayanışma Ruhunu Canlı Tutuyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yılında Hatay'ı ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Altay, anma programları kapsamında Konya 3. Etap Konteyner Kent'teki KOMEK Kurs Merkezi'ni ve Konya – Hatay Kardeşlik Çarşısı'nı ziyaret ederek, depremzedelerle bir araya geldi.

Başkan Altay, Hatay'da Depremzedelerle Buluştu: Dayanışma Ruhunu Canlı Tutuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yılında Hatay'ı ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Altay, anma programları kapsamında Konya 3. Etap Konteyner Kent’teki KOMEK Kurs Merkezi'ni ve Konya – Hatay Kardeşlik Çarşısı'nı ziyaret ederek, depremzedelerle bir araya geldi.
Hatay'da yaşanan depremin ardından devletin tüm imkanlarıyla acıları dindirmek ve yaraları sarmak için çalıştığını vurgulayan Başkan Altay, "Hatay'da yaşanan acı günün izleri hala devam ediyor, ancak devletimiz tüm gücüyle bu zorlu süreci atlatabilmek için çaba sarf ediyor" dedi.

Ziyaret sırasında Konya Konteyner Kent’teki KOMEK Kurs Merkezi’nde eğitim alan depremzede hanım kursiyerlerle sohbet eden Başkan Altay, daha sonra Konya – Hatay Kardeşlik Çarşısı'ndaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Başkan Altay, "Konya Büyükşehir Belediyesi olarak dayanışma ruhunu canlı tutmak amacıyla ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim bir daha böyle büyük acılarla milletimizi sınamasın" şeklinde konuştu.

Hatay ziyareti, depremin birinci yılında depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma mesajları veren Başkan Altay'ın, acı günlerde birlik ve beraberliği ön planda tutma çabasını yansıttı.
 

Bakmadan Geçme