• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay, Kadınhanı ve Sarayönü İlçelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Altay, Kadınhanı ve Sarayönü İlçelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kadınhanı ve Sarayönü ilçelerini ziyaret ederek, her iki ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katılan Başkan Altay, Sarayönü'ne kazandırılan yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Altay, Kadınhanı ve Sarayönü İlçelerinde Vatandaşlarla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kadınhanı ve Sarayönü ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla buluştu. Aynı zamanda, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katılan Başkan Altay, Sarayönü'ne kazandırılan yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışını da gerçekleştirdi.
SARAYÖNÜ'NE YENİ TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI
Başkan Altay, Sarayönü ilçesine kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak tarımsal ve hayvansal üretimle uğraşan hemşehrilerimizin gelirlerinin artırılması konusunda çaba sarf etmeye devam edeceğiz" dedi. Açılışa katılan ilçe yöneticileri ve çiftçiler, yeni hizmet binasının ilçe tarımına önemli katkılarda bulunacağına inandıklarını ifade ettiler.
İLÇEDE TARIM VE HAYVANCILIĞIN GELİŞTİRİLMESİNE İNANÇ
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı ilçede çiftçilere hizmet verecek olan yeni binadan dolayı Başkan Altay'a teşekkür etti. Başkan Solak, ilçede tarım ve hayvancılığın daha ileri bir seviyeye taşınacağına inandıklarını belirtti.
BAŞKAN ALTAY'IN HEDEFLERİ
Başkan Altay, konuşmasında Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte belirledikleri 3 temel hedeften bahsetti. Altyapısı tamamlanmış ilçeler, sosyal hayatın oluştuğu fiziki alanlar ve tarım ile uğraşan vatandaşların gelirlerinin artırılması konusuna odaklandıklarını ifade etti. Tarımla uğraşanların gelirlerini artırmak adına Konya Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli desteklerde bulunduklarını ve bu yönde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
SARAYÖNÜ KAYMAKAMI VE İLÇE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜRLER
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Başkan Altay'ın ilçeye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kaymakam Göktaş, tarımdan sanayiye, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda Başkan Altay'ın desteklerini hissettiklerini vurguladı. AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan ve MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan da Başkan Altay'a teşekkürlerini ileterek hizmet binasının hayırlı olmasını dilediler.
Başkan Altay, ziyaretlerinin ardından Sarayönü esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak programını tamamladı.
 

Bakmadan Geçme