Başkan Altay, Konya Aday Tanıtım Toplantısına TOGG ile geldi

Yerli ve milli araç TOGG'u ilk Kullanan belediye Konya Belediyesi oldu.

Başkan Altay, Konya Aday Tanıtım Toplantısına TOGG ile geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg kullanılmaya başlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, Uğur İbrahim Altay, gerçekleştirilecek olan AK Parti Konya Aday Tanıtım toplantısına yerli ve milli araç olan TOGG ile geldi. 

Konya için önemli bir gün olduğunu ifade eden Altay, "Bugün aday tanıtım toplantımızı gerçekleştiriyoruz ve bu toplantıya ülkemizin gururu TOGG araçla gelme imkanı buldum. Dün Ankara'dan  Konya'ya TOGG aracı kullanarak geldim. Gerçekten müthiş keyifliydi ve ülkemizin geldiği yeri gösteren önemli dönüm noktalarından birisi olarak görüyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza böyle bir vizyon çizdiği için teşekkür ediyoruz. Bir taraftan vatandaşlarımızdan da büyük bir sevgi gösterisi oldu. Biz de bundan çok mutlu olduk. Ülkemizin gururu TOGG milletimize hayırlı olsun" dedi.

 

 

" Bu millet yeter ki destek versin"

Toplantı öncesi konuşan ve heyecanını belirten Konya AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, "Değerli arkadaşlar gerçekten heyecanlıyız. Bu ülke güçlü liderlerle nereye gelebileceğini gördü. Bu millet yeter ki destek versin neler yapılabildiğini bu dönemde çok daha rahat görüyoruz." şeklinde konuştu

Bakmadan Geçme