Başkan Altay Konya'daki Depremzedelerin İftar Bereketine Ortak Oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte deprem bölgelerinden gelerek Konya'da misafir edilen depremzede vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Başkan Altay Konya'daki Depremzedelerin İftar Bereketine Ortak Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KYK Mesnevi Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen programda konuşan Başkan Altay, depremzedeleri Konya’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Konyalılar olarak kapılarının ve gönüllerinin her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi.

“İNŞALLAH BİR AN ÖNCE BUNUN ÜSTESİNDEN DE GELİNECEKTİR”

“Rabbim bütün afetlerden şehirlerimizi, ülkemizi korusun” diye devam eden Başkan Altay, “Bir afet yaşadığımızda milletimizin nasıl birlik-beraberlik içerisinde olduğuna şahitlik ediyoruz. Konya olarak biz Hatay’da görevlendirildik. Başka şehirlerden misafirlerimiz de var. Oralarda da başka belediyelerimiz hizmetlerin yürütülmesi ve hayatın bir an önce normale dönmesiyle ilgili çalışmalar yürütüyor. Bir taraftan da sizin gibi Konya’da misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çaba sarf ediyoruz. Devletimiz büyük ve güçlü. İnşallah bir an önce bunun üstesinden de gelinecektir. Ben bölgeye sıklıkla giden bir kardeşiniz olarak oradaki kalıcı konutların yapımının hızla devam ettiğini de sizlere iletmeyi bir borç bilirim. Tekrar tüm Konyalılar adına ‘hoş geldiniz’ diyorum. Hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.

“YARALARIN HIZLA SARILMASI BİR UMUT VERİYOR BİZLERE”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun. Bu Ramazan ayını bu şekilde yaşıyoruz. Cenab-ı Hak her türlü felaketten, musibetten muhafaza etsin. Sıkıntılarımız olsa da devletimizin büyüklüğü, milletimizin azizliği, kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımızın can siperane seferberlik haliyle yaraların hızla sarılması bir umut veriyor bizlere. Rabbimden sizlere sağlık, afiyet diliyorum. Yaralarımız tez zamanda sarılsın, hayatın kalan kısmında yine aynı güzelliklerle nice Ramazanları ve bayramları da yaşayalım inşallah” diye konuştu.

“HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da “Büyükşehir Belediye Başkanımızla, AK Parti İl Başkanımızla bugün sizlerle birlikteyiz. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Rabbim bize bir daha böyle afetler yaşatmasın. Allah birlik-beraberliğimizi daim etsin. Biz her zaman sizlerle birlikteyiz. Her zaman sizlerin yanındayız. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Şehirlerimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” açıklamasını yaptı.

BAŞKAN ALTAY SELÇUK CAMİİ’NDE TERAVİH SONRASI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftar programından sonra Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Meram Selçuk Camii’nde kılınan teravih namazı sonrası bölge halkıyla bir araya geldi. Cami çıkışında vatandaşlarla selamlaşarak mübarek Ramazanlarını tebrik eden Başkan Altay, “Allah birliğimizi ve gönülden dualarımızı kabul etsin” dedi.Başkan Altay Konya'daki Depremzedelerin İftar Bereketine Ortak Oldu

Bakmadan Geçme