• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay, Öğrencilere Karne Tebriği ve Tatil Tavsiyeleri Verdi

Başkan Altay, Öğrencilere Karne Tebriği ve Tatil Tavsiyeleri Verdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın birinci dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilere karne tebriği ve tatil önerilerinde bulundu.

Başkan Altay, Öğrencilere Karne Tebriği ve Tatil Tavsiyeleri Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da düzenlenen karne törenine katılan Başkan Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Şerife Akkanat İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Törende Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Deresoy da hazır bulundu.

Başkan Altay, öğrencilere karnelerini takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbet sırasında Başkan Altay, "Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri azim ve çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. Verecekleri bu kısa molayı hem dinlenerek hem de kitap okuyarak, verimli kullanarak değerlendirmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Altay ayrıca, "Konya’mız başta olmak üzere karne sevinci yaşayan şehrimizdeki tüm öğrenci, öğretmen, veli ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Tatil döneminde dinlenmeyi ve kitap okumayı vurgulayan Başkan Altay'ın öğrencilere verdiği bu tebrik ve tavsiyeler, şehirdeki eğitim camiasının bir araya geldiği bu özel törende olumlu bir atmosfer oluşturdu.

Bakmadan Geçme