Başkan Altay, Regaip Kandili Dolayısıyla Tebrik Mesajı Yayımladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili'nin gelişi münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Altay, mesajında müslüman coğrafyaların zorlu süreçlerinden bahsederek, dualarla birlik ve huzur temennisinde bulundu.

Başkan Altay, Regaip Kandili Dolayısıyla Tebrik Mesajı Yayımladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili'nin gelmesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Altay, mesajında müslüman coğrafyaların zorlu dönemlerinden bahsederek, dualarla birlik ve huzur temennisinde bulundu.

Başkan Altay, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu mübarek zamanların; özellikle Müslüman coğrafyaların acı ve gözyaşına mahkûm olduğu bu dönemde, daralan ve hüzünlenen gönüllerimize esenlik bahşetmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor; dünyada barış ve huzur ikliminin yeninden tesisini, ülkemizde terörün son bulmasını diliyorum."

Başkan Altay, mübarek üç ayların başlangıcını Regaip Kandili'nin huzur ve coşkusu içinde karşıladıklarını ifade ederek, Peygamber Efendimizin dualarına vurgu yaptı. Ayrıca, toplumun dirilişine katkı sağlayacak bir heyecanın bu mübarek vakitlerde oluşacağına inanarak, halkı daha güzel bir dünya için çaba göstermeye davet etti.

Mesajında, Filistinli kardeşlerin yaşadığı zulme dikkat çeken Başkan Altay, dua ve yakarışlarını bu mazlumlar için samimiyetle Yüce Allah'a iletmeye çağırdı. Regaip Kandili'nin ve üç ayların, acı ve gözyaşı içindeki Müslüman coğrafyalara esenlik getirmesi temennisinde bulunan Başkan Altay, dünya genelinde barış ve huzurun yeniden tesis edilmesi, ülkede ise terörün son bulması dileklerini iletti.

Başkan Altay, mesajını Regaip Kandili ve çocukların Şivlilik Bayramı'nı kutlayarak tamamladı, tüm İslam âlemine ve hemşehrilerine feyz ve bereket dolu üç aylar temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme