Başkan Altay: 'Sefer Bizden, Zafer Allah'tan'

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Altay: 'Sefer Bizden, Zafer Allah'tan'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim ilçelerini ziyaret ederek AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları'nda partililerle bir araya geldi.

Her iki ilçede esnaflarla da buluşan Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Yasası'nın uygulanmaya başladığı günden bu yana ilçelerde konuşulması mümkün olmayan işlerin ortaya çıktığını belirterek, "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla şehrin her mahallesine hizmet götürdüklerini ifade etti. Başkan Altay, "Sefer bizden zafer Allah'tandır" diyerek, 2024-2029 hizmet döneminin daha başarılı olacağını söyledi.

Başkan Altay, Taşkent'te AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek Yeni Büyükşehir Yasası'nın uygulanmasının ardından gerçekleştirilen hizmetleri değerlendirdi. Altay, "Konya Modeli Belediyecilik" olarak adlandırdığı yaklaşımlarıyla şehre yayılan hizmetlerin ekibin birlik ve beraberliğiyle mümkün olduğunu vurguladı.
Başkan Altay, "Şimdi Cumhur İttifakı olarak Mehmet Acar bey ile yolumuza devam ediyoruz. Bizim ittifakımız dimdik ayakta çünkü kişilerle, menfaatle ya da pazarlıkla değil, milletimizle birlikte güçleniyoruz" şeklinde konuştu.

Hadim ilçesine geçiş yapan Başkan Altay, burada da AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla bir araya geldi. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, 31 Mart seçimlerini kazanacaklarına olan inançlarını dile getirirken, Başkan Altay da şehrin her köşesine hizmet etme kararlılığını sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Altay, ziyaretlerin ardından esnaflarla buluşarak hayırlı işler temennisinde bulundu. "Güçlü Konya, güçlü Hadim için bir adım daha attık. Hazırız, kararlıyız. Sefer bizden, zafer Allah'tandır" diyen Altay, vatandaşlara destek çağrısında bulundu.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme