Başkan Altay Şehir Merkezinde Vatandaşlarla ve Esnafla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Yazar, Mehmet Ay ile birlikte Meram Dutlu Millet Bahçesi'nde piknik yapan ailelerle bir araya geldi. Şehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Altay Hıdırellez dolayısıyla vatandaşlara gül dağıttı.

Başkan Altay Şehir Merkezinde Vatandaşlarla ve Esnafla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Yazar, Mehmet Ay ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte ilk olarak Meram Dutlu Millet Bahçesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, burada piknik yapan vatandaşları selamlayarak Hıdırellez günlerini kutladı. Hafta sonunu dışarda geçirmek için Millet Bahçesi’ne gelen ailelerle sıcak ve samimi sohbet eden Başkan Altay’a gençlerin oynadıkları oyunlara da eşlik etti.

BAŞKAN ALTAY ALAADDİN TEPESİ ÇEVRESİNDEKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Daha sonra AK Parti Karatay İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde seçim çalışmalarını yürüten partililerle bir araya gelen Başkan Altay,  Alaaddin Tepesi çevresindeki esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Kültürpark’ta kurulan AK Parti Gençlik Kolları Bilgilendirme Çadırını da ziyaret ederek AK gençlerle sohbet eden Başkan Altay, Hıdırellez dolayısıyla bir alışveriş merkezinde vatandaşlara gül dağıttı.

Güzel bir Cumartesi gününde şehir merkezinde Konyalılarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Altay, “14 Mayıs seçimlerine artık sayılı günler kaldı. Hemşehrilerimizden aldığımız yüksek motivasyon ve güzel enerji seçimlerde AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza Konya’dan yine en yüksek desteğin çıkacağının müjdecisi. Ben tüm Konyalı hemşehrilerime gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme