Başkan Altay: 'Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara Hazırlamak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnaf ziyaretleri kapsamında Sultan Cem Caddesi'ndeki esnaflarla bir araya geldi. Aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün Meram tesislerini ziyaret eden Başkan Altay, şehrin daha güzel yarınları için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Altay: 'Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara Hazırlamak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sultan Cem Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde hemşehrileriyle buluştu. 
Esnaflarla sohbet edip hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Altay, esnafın şehrin ekonomisine ve ülkedeki kalkınmaya sağladığı büyük katkıyı vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflara her türlü desteği sağlama sözü verdi.
Ziyaretler kapsamında KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Meram tesislerini de ziyaret eden Başkan Altay, çalışanlarla bir araya gelerek şehrin güzelleşmesindeki emeğe teşekkür etti. “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışının Türkiye'ye örnek olmasında mesai arkadaşlarının büyük emeği olduğunu belirten Altay, esnaflar, mesai arkadaşları ve tüm Konyalı hemşehrilerle birlikte şehri daha güzel yarınlara hazırlamak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.
 

Bakmadan Geçme