• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay: 'Taşköprü Alt Geçidi Şehrimize Hayırlı Olsun'

Başkan Altay: 'Taşköprü Alt Geçidi Şehrimize Hayırlı Olsun'

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Taşköprü Alt Geçidi'nin alt kısmının trafiğe açıldığını duyurdu.

Başkan Altay: 'Taşköprü Alt Geçidi Şehrimize Hayırlı Olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Taşköprü Alt Geçidi'nin alt kısmının trafiğe açıldığını duyurdu. Başkan Altay, alt geçidi TOGG aracıyla kullanarak, şehre değerli bir hizmet daha kazandıklarını belirtti.

Başkan Altay, yaptığı açıklamada, asfalt işleminin ve aydınlatmanın tamamlandığını, yaya yürüyüş yolu ile 2 gidiş ve 2 geliş alt geçidiyle birlikte projenin tamamlandığını ifade etti. Ramazan ayında da yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını söyleyen Başkan Altay, daha önce açılan Sedirler Köprülü Kavşağı, Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı, ve Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın ardından Taşköprü Tren Yolu Alt Geçidi'nin de trafiğe açıldığını kaydetti.

Başkan Altay, "Taşköprü Alt Geçidi'nin standartlara uymayan halinin ortadan kalktığını ve şehre hayırlı olacağını" vurgulayarak, şehrin bu yeni alt geçidi ile kesintisiz bir trafik akışına kavuşacağını ifade etti. Ayrıca, alt geçidin Konya'ya yakışır bir şekilde tasarlandığını belirten Başkan Altay, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede kentsel dönüşüm faaliyetlerinin hız kazanmasını beklediklerini dile getirdi.

Başkan Altay, "Pırıl pırıl, Konya'ya yakışır bir alt geçidi daha şehrimize kazandırmış olduk. Alparslan Türkeş Caddesi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte imarı yapılmıştı. Bu imar doğrultusunda burada yapılaşma hızlanacak. Meram önemli bir aksı, önemli bir alt geçidi daha kazanmış oldu" şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşköprü Alt Geçidi'nin üst kısmının en kısa sürede tamamlanarak şehre kazandırılacağını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme