Başkan Altay, Yunak ve Tuzlukçu'da Vatandaşlarla Buluştu Yunak İtfaiye Merkezi Açıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, Yunak İtfaiye Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Altay, Yunak ve Tuzlukçu'da Vatandaşlarla Buluştu Yunak İtfaiye Merkezi Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Yunak İtfaiye Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış töreninde konuşan Cumhur İttifakı Yunak Belediye Başkan Adayı Sübhan Günaltay, Başkan Altay'ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, "İtfaiye merkezimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.
MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, Cumhur İttifakı olarak birlikte yürümeye devam edeceklerini ifade ederek, Türkiye'nin yüzyıl hedeflerine kadrolarıyla inandıklarını söyledi.
AK Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu, Başkan Altay'a her zaman destek gördüklerini belirterek, "İtfaiye merkezimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.
YUNAK İTFAİYE MERKEZİ BÜYÜKŞEHİR STANDARDINDA
Başkan Altay, Yunak İtfaiye Merkezi'nin Büyükşehir standardına getirildiğini vurgulayarak, 16 milyon liralık maliyetle ilçeye kazandırdıklarını belirtti. Altay, Yunak'a son 5 yılda 836 milyon liralık yatırım yapıldığını açıkladı.
Yapılan yatırımları sıralayan Başkan Altay, KOSKİ vasıtasıyla 5 yılda güncel bedelle 174 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini, kanalizasyon hattı, içme suyu isale hatları, yol bakım çalışmaları ve diğer altyapı yatırımlarıyla Yunak'a 392 milyon lira harcandığını söyledi.
BAŞKAN ALTAY'IN VAATLERİ VE TUZLUKÇU ZİYARETİ
Başkan Altay, konuşmasında Yunak'a Şehir Konağı'nın en kısa sürede başlayacağı ve hastane için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını müjdeledi. Tuzlukçu'da ise Cumhur İttifakı Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı Nevzat Kolaş ve AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Mevlüt Turpçu'yu ziyaret ederek desteklerini sundu.
Yunak İtfaiye Merkezi'nin açılışının ardından Başkan Altay, AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle buluştu ve ilçede kurulan pazar alanında esnafa hayırlı işler diledi. 
 

Bakmadan Geçme