Başkan Kale'den 5 Mahalleye Müjde

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, gençlere yeni bir müjde verdi. İlçedeki sentetik çim saha sayısını artıracaklarını belirten Başkan Kale, 5 mahalleye daha aydınlatmalı çim saha kazandırmak için çalışmalara başladıklarını, ilçede göreve gelmeden önce 1 tane bile olmayan sentetik çim saha sayısının 36'ya yükseleceğini açıkladı.

Başkan Kale'den 5 Mahalleye Müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı açıklamada gençlere yeni bir müjde verdi. İlçeyi yeniden inşa ederken gençlere yönelik projelere büyük önem verdiklerini ve onların taleplerini ön planda tuttuklarını ifade eden Kale, 5 mahalleye daha aydınlatmalı sentetik çim saha kazandırmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Kale “Taşpınar, Kuşça, Mutlukonak, Karatepe ve Ahirigüzel’e aydınlatmalı yeni sentetik çim sahalar kazandıracağız. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Gençlerimize verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getirdik. Mahallelerimize yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

SENTETİK ÇİM SAHA SAYISI 36’YA ULAŞACAK

Cihanbeyli’de göreve gelmeden önce 1 adet bile sentetik çim sahanın olmadığını hatırlatan Başkan Kale, gençlerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alarak konuyla ilgili yoğun bir çalışma yaptıklarını ve şu ana kadar 30 adet çim sahayı hizmete sunduklarını ifade etti. Başkan Kale “Geçtiğimiz günlerde Yeşilöz’de spor salonunun yanına kapalı sentetik çim sahanın müjdesini vermiştim. Buradaki çalışmalar devam ediyor. Taşpınar, Kuşça, Mutlukonak, Karatepe ve Ahirigüzel’e kazandıracağımız yeni sahalarla birlikte sayı 36’ya ulaşacak. Göz bebeğimiz gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KALE’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Büneyye Ekinci, MHP İlçe Başkanı Bayram Aydoğan ve her iki teşkilatın yöneticileri ile Kuşça ve Karabağ mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kuşça ziyaretinde gençlere müjde veren Başkan Kale, “Kuşça’da hemşehrilerimizle buluşarak hasret giderdik. Yeni sentetik çim saha kazandıracağımız mahallemizdeki gençlerimize müjdemizi verdik. İlgi ve desteklerinden dolayı tüm büyüklerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Karabağ Hane-i Mevan’da da hemşerilerimizle buluştuk. Candan ilgi ve muhabbetleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Karabağ bizimle birliktedir. Şüphesiz en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir” dedi.

Bakmadan Geçme