Başkan Kavuş: Berat gecemiz, üzüntüyle daralan kalplerimize kandil olsun

İnananları, Cenâb-ı Hakk'a yakınlaştırıp imanını güçlendiren, af ve mağfirete kapı aralayan ve Ramazan'ın müjdecisi Berat Gecesi'nin hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 'Gecemiz, özellikle acı ve üzüntü ile geçen bu günlerimiz için kalplerimize kandil olsun inşallah' diye konuştu.

Başkan Kavuş: Berat gecemiz, üzüntüyle daralan kalplerimize kandil olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Mustafa Kavuş, Berat Gecesi ile ilgili yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Kulu Rabb’ine daha da yakınlaştıran, mübarek Ramazan ayına hazırlayan, af, rahmet, mağfiret ve bereket anı olan Berat Gecesi’nin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnananları, taat, itaat, ibadet, dua ve zikirde buluşturan bu gece, günahlardan arınmak, hatalardan kaçınmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Üst üste yaşanan felaketler sebebiyle yaşadığımız üzüntü ve acı dolu günlerde, ümmetçe idrak edeceğimiz Berat Gecesi’nin, dertlerimize derman, acılarımıza şifa olmasını temenni ediyorum.

Ellerimizi semaya Allah'ın sonsuz merhameti için açarken, deprem felaketinde hayatlarını kaybedenlere rahmet, kalanların sağlığı ve mutluluğu için de dua edecek, yaralarımızı bir an önce sararken ve bölgede hayatı yeniden ayağa kaldırırken Cenab-ı Hakk’tan yardım ve inayetini bizlerden eksik etmemesini dileyeceğiz. Böyle gecelerin ve böyle değerli anlarda yapılan duaların hürmetine bu zor günleri el birliği ile aşacağız inşallah. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Berat Gecemizin barış, mutluluk ve huzurun tüm dünyaya hâkim olduğu bir dünyaya vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimin ve tüm ümmetin gecesini kutluyorum.” 
 

Bakmadan Geçme