Başkan Kavuş'tan 19 Mayıs mesajı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kavuş, 19 Mayıs 1919'un Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, Türkiye Yüzyılı hedefleriyle ülkemizin yükselişinin devam edeceğini kaydetti.

Başkan Kavuş'tan 19 Mayıs mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize hediye ettiği bu bayram, Türk gençliğine verilen değerin en önemli göstergeleri arasında yer almaktadır. Ülkemizin varlığının sonsuza kadar sürdürmesinde, milletimizin birlik ve beraberliğinin devamında gençlerimizin rolü çok önemli. Zor dönemlerden geçerek bugünlere güçlenerek gelen devletimizin, emanet edeceğimiz gençlerimiz sayesinde daha da ileriye götürüleceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek nesillere en değerli miras olduğunu kaydeden Başkan Kavuş,  “Milli mücadeleyi başlatan sürecin 104. yıldönümüne ulaşmanın gururu ve mutluluğuyla milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal ve kahraman ecdadımızı rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme