• Haberler
  • Konya
  • Başkan Kılca'dan ilk açıklama: 'Projeleri yakın zamanda açıklayacağız'

Başkan Kılca'dan ilk açıklama: 'Projeleri yakın zamanda açıklayacağız'

AK Parti Karatay Belediye Başkanı adayı olan mevcut Başkan Hasan Kılca, Hakimiyet.com'a açıklamalarda bulundu. Kılca, 'Konya'da hemşerilerimizin gönlünü kazanarak inşallah hizmete devam edeceğiz.' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Kılca'dan ilk açıklama: 'Projeleri yakın zamanda açıklayacağız'

Cumhur İttifakı, 31 Mart Yerel Seçimleri için Konya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Adaylığı daha önce açıklanan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hakimiyet.com’a açıklamalarda bulundu. Başkan Kılca, Konya ve Karatay aşkıyla hizmet ettiklerini belirterek, yakın zamanda planladıkları projeleri açıklayacaklarını ifade etti. 

“YİNE YENİDEN İNŞALLAH KARATAYIMIZA, KONYAMIZA HİZMET EDECEĞİZ”


Vatandaşların  gönlünü kazanarak, çalışmaya devam edeceklerini aktaran Hasan Kılca, “Konyamız’da 31 ilçemizin Cumhur İttifakımızın aday tanıtım toplantısına katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle şahsımızı aday gösterdiler. Şu anda zaten bir dönemdir belediye başkanlığını aday gösteriyoruz. 


Yine yeniden inşallah Karatayımıza, Konyamıza hizmet edeceğiz. 31 Mart’ta da 31 ilçe ve 1 Büyükşehir, 31 Mart’ta 32 Belediyeyi, inşallah Cumhur İttifakı olarak bugün attığımız adımla almaya adayız. 


Hep birlikte kapı kapı, sokak sokak dolaşarak tüm Konya’da hemşerilerimizin gönlünü kazanarak inşallah hizmete devam edeceğiz. 


Karatay’a söz verdiğimiz üzerinde birçok işler yaptık. Tabii alnımızın akıyla 5 yıldır çalıştık, şimdi de Karatay’ın aşkıyla, Konya’nın aşkıyla birçok projemiz var, bunların en yakın zamanda açıklayacağız inşallah” diye konuştu. 
 

Yorumlar 1
MH 03 Şubat 2024 21:28

Yok mu bu seçim metro projesi vaadi ahahahaha

Bakmadan Geçme