• Haberler
  • Konya
  • Başkan Kılca Hakimiyet Medya yönetimini misafir etti

Başkan Kılca Hakimiyet Medya yönetimini misafir etti

Hakimiyet Medya gurup yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürbüz Mali ve idari işler müdürü Mustafa Uğurlu ve gazete sorumlu yazı işleri müdürü Zafer Samancı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret etti.

31 Mart Mahalli idareler genel seçimlerinde aldığı  %54.54 oy oranı ile Karatay Belediye başkanlığında 2. Dönemine başlayan Başkan Hasan Kılca,  hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hakimiyet Medya gurup yönetimini misafir etti. Hakimiyet Medya gurup Başkanı Yusuf Gürbüz Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ve gazete sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı’yı misafir etti. Karatay’da halkın teveccühü ile ikinci dönem başkanlık görevini aldığını ifade eden Hasan Kılca ‘Karatay halkımızın bize ikinci kez emanet olarak verdiği bu görevi İlk günkü heyecan ve aşkla yürüteceğiz. Bizim çalışmalarımıza en büyük ışık ve yol gösterici olan ve çalışmaları birlik içinde istişare ederek yaptığımız Karatay halkımız ile yine aynı şekilde birlikte Karatay’a hizmet edeceğiz’ dedi. Tasarruf tedbirleri çerçevesinde yapılması gereken hizmetleri öncelik sırasına göre belirleyeceklerini de ifade eden Başkan Kılca ‘Elbette ülke genelinde uyulması gereken tasarruf tedbirlerine Karatay Belediyesi olarak uyacak harcama ve çalışmalarımızı da buna göre düzenleyeceğiz. Hizmetlerimizi de aaciliyet ve önem sırasına göre tasarruf tedbirleri çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz. ilçe halkımız ile el birliği içinde yine önceki dönemde olduğu gibi istişarelerde bulunarak çalışmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Başkan Kılca Hakimiyet Medya yönetimini misafir etti

Hakimiyet Medya gurup yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürbüz ise Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve çalışma arkadaşlarına yeni dönemde de başarılar dileğinde bulundu. Gürbüz ‘Mevlana ve Şems hazretleri başta olmak üzere nice ermiş, evliya ve ilim insanlarına ebedi istirahatgahlarında ev sahipliği Karatay ilçesinde görev yapmak elbette manevi anlamda ayrı bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığın birlikte getirdiği artan sorumluluk her ne kadar ağır olsa da şüphesiz ki verdiği mutlulukta o denli artıyor.  Bu duygularla Başta siz olmak üzere Karatay Belediyesi çalışanlarına başarılar diliyorum’ dedi.  Ziyaret hediye taktimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Özel Haber

Bakmadan Geçme