Başkan Kılca, Mehmet Genç, Abdullah Ağralı ile Saddet Armağan, Güleç Korumaz vatandaşlar ile buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, esnaf ile vatandaşlarla buluştu. Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Abdullah Ağralı, İlçe Başkanı Mehmet Genç ile Milletvekili Adayı Güleç, vatandaşlardan 14 Mayıs Seçimleri için destek istedi.

Başkan Kılca, Mehmet Genç, Abdullah Ağralı ile Saddet Armağan, Güleç Korumaz vatandaşlar ile buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Doğuş Mahallesi’ni ziyaret etti. 
BAŞKAN KILCA, MİLLETVEKİLİ AĞRALI VE İLÇE BAŞKANI GENÇ, ESNAFLA BULUŞTU
Mahalledeki Fetih Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla buluşan Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Abdullah Ağralı ile İlçe Başkanı Mehmet Genç, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istediler. 
HASAN KILCA VE MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜLEÇ, BÜYÜKSİNAN VE KARACİĞAN’DA VATANDAŞLA BULUŞTU 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ayrıca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık ile ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri; Karaciğan ve Büyüksinan Mahalleleri’ni de ziyaret etti. İki mahallede vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Hasan Kılca ile beraberindekiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı için destek istedi.
Karatay’ı daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabaladıklarını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu yolda 14 Mayıs Seçimleri’nin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu aktardı. Başkan Hasan Kılca; “Teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve Adaylarımız ile birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Esnafımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler diliyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Konyamız ve Karatayımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam. Doğru adımlarla yola devam” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; “14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için saha çalışmalarımız sürüyor. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, onun kadrolarına olan desteği ve duaları bizleri çok mutlu ediyor. 14 Mayıs akşamı da Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferle seçimden çıkacağına yürekten inanıyoruz. Halkımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve O'nun liderliğinde Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolara her zamankinden daha fazla destek verecektir” dedi. 
Gittikleri işyerlerinde esnafların ve bayram alışverişindeki vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, vatandaşlara bu güne kadar partilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Ağralı şunları aktardı; “Seçimlerden hem ülke genelinde hem de Konyamızda yine tarihi bir zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır. İnanıyorum ki 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında Türkiye Yüzyılı’nın kapısını bu millet sonuna kadar açmış olacaktır.”
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz ise emin adımlarla yola devam diyebilmek için 14 Mayıs Seçimleri’nin çok önemli olduğunu hatırlattı. Korumaz; “14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü 14 Mayıs Seçimleri sıradan bir seçim değil. Bizler de vatandaşlarımız da bunun farkında. Onun için tüm teşkilat mensuplarımızla beraber 14 Mayıs Seçimleri için dur durak bilmeden yollardayız, çalışıyoruz ve Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Konyamızdan çok güçlü bir ses vereceğiz” dedi. 

 

Bakmadan Geçme