Başkan Konak'tan Esnaf Ziyareti 

 Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, esnafları ziyaret ederek istek ve önerilerini dinleyerek bir süre sohbet etti.

Başkan Konak'tan Esnaf Ziyareti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Ali Konak,  esnafların güzel ilgisiyle karşılandı. Yunak’ta yapılacak olan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleşeceğini ifade eden başkan Ali Konak, insan odaklı hizmet ürettiklerini belirterek Yunak Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi.

Başkan Ali Konak , “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, İlçemize hizmetin en iyisini hep birlikte yapma gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir”

Ziyaretten memnun olduklarını belirten esnaflar  “Belediye Başkanımızı dükkanlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme