Başkan Pekyatırmacı'dan 19 Mayıs Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Pekyatırmacı'dan 19 Mayıs Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında: "Ülkenin geleceğinin gençlere emanet olduğunu ve gençlerin sahip olduğu medeniyeti unutmadan toplumsal yeniliklere, teknolojik gelişmelere ve çağın gereklerine göre kendilerini geliştirmesi için belediye olarak birçok projeye imza attıklarını ifade etti. 
Başkan Pekyatırmacı,“Büyük ve güçlü Türkiye yolunda gençler bizim yol arkadaşlarımız” 
Selçuklu’da yaşayan gençlerin sosyo-kültürel, spor ve yönetim alanlarında söz sahibi olmaları için önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz tarafından yıl içinde düzenlenen birçok konferans, yarışma, gezi, konser gibi etkinlikler ile alanında kariyer sahibi birçok bilim adamı, sanatçı, siyasetçi ve akademisyeni gençlerle buluşturuyoruz. Ayrıca genç nüfus kitlesinin yoğun olduğu Bosna-Hersek Mahallesi’nde bulunan Talha Bayrakçı Gençlik Merkezimizin yanı sıra içerisinde etüt merkezi, kütüphane, sosyal alanlar gibi birçok donatının yer aldığı Yeni Nesil Şehir Kütüphanesini öğrencilerimizin hizmetine kazandırdık. Gençlerimiz burada hem hoşça vakit geçirirken hem de  merkezimizin etüt ve sosyal faaliyetlerinden faydalanıyorlar. Gençlerimizin merkeze olan ilgisi  bizleri sevindiriyor. Tüm gençlerimizi merkezlerimizden faydalanmaya ve görev almaya davet ediyorum. Yine Selçuklu’da gençlerimize özel olarak geliştirdiğimiz Selçuklu Gençlik uygulaması ile gençlerimize birçok avataj sağlıyor ve onların yüzünü güldürüyoruz.”dedi.
Selçuklu Belediyesi olarak üniversite ve lise öğrencileri ile farklı platformlarda bir araya gelip deneyim paylaşımında bulunduklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Gençlerimize yapılan yatırım geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize giden yolda gençlerimiz bizim yol arkadaşlarımız ve biz gençlerimize her daim güveniyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi gençleri seven ve onlara her platformda desteğini gösteren bir lidere sahibiz. Bizler de O’ndan aldığımız ilham ile her fırsatta gençlerimizle iç içe olmaya, onların öneri ve taleplerini almaya devam ediyor, eğitim hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmaları sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm imkanlarımızı genç kardeşlerimiz için seferber etmenin gayretinde olacağız.”
 Bu düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919’da kahramanlık gösteren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum." Diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme