Başkan Pekyatırmacı'dan Bayram mesajı

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında 'Bayramların toplumsal birlikteliğin sağlandığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği özel günler olduğunu' ifade etti.

Başkan Pekyatırmacı'dan Bayram mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunun en güzel örneklerini milletçe yaşadıkları bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı mesajında şu görüşlere yer verdi;
“Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken sevgimizi, mutluluğumuzu paylaşma ve bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu özel günlerde gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, şefkat ve merhamet ellerimizi birbirimize uzatmalıyız.
Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle bu yıl Ramazan Ayını buruk karşıladık. Ama devlet ve millet  dayanışması deprem döneminde olduğu gibi Ramazan ayında da en güçlü şekilde sürdü. Mübarek Ramazan ayının bereketi millet olarak sergilemiş olduğumuz dayanışmayı daha da güçlendirdi. Her fırsatta Konya’mızda olduğu gibi deprem bölgesinde de depremzede kardeşlerimizle bir arada geldik ve bundan sonra da onların her zaman yanındayız. Bayramda da depremzede vatandaşlarımızı unutmayarak  paylaşma duygusunu doyasıya yaşayacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim." dedi.

 

Bakmadan Geçme