Başkan Pekyatırmacı'dan gazetemize ziyaret: 'Üretmeye devam edeceğiz'

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti. Pekyatrımacı, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili, 'Selçuklu'da sosyal belediyecilikten turizme varana kadar ulusal ve uluslararası birçok önemli örnek projeyi hayata geçirdik ve bundan sonra da yenilerini üretmeye devam edeceğiz.' açıklamasında bulundu. 

Selçuklu Belediye Başkanı ve Selçuklu Belediye başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı ile beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

Gelen heyeti gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz,  Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ağırladı.

Yaklaşan yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Selçuklu'da tüm ilçe sakinlerimize hizmet etmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz.

Kadim bir medeniyetin emanetçisi olarak ve bunun bilinciyle tüm hem şehrilerimize ve şehrimizi ziyarete gelen misafirlerimizin konfor ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 695.771 nüfusa sahip ilçemize, her yıl ortalama 20 bin nüfus dahil oluyor bu haliyle ilçemiz 50 ilden büyük bir potansiyele sahip.

Üreten ve ürettiklerini rekor ihracat rakamlarıyla dünya pazarına sunan Konya sanayisinin birçoğu ilçemiz sınırlarında ve en büyük merkez ilçe olarak çalışma hayatının nüfus yoğunluğunu da ilçemiz omuzluyor.” dedi. 


“BUNDAN SONRA DA YENİLERİNİ ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”


Selçuklu’da belediye hizmetlerini bütün vatandaşların ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptıklarını belirten Pekyatırmacı, “Selçuklu'nun marka değerini arttırmak hem ilçemizdeki sakinlerimizi hem şehrimizdeki hemşehrilerimizi, hem de şehrimize, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizi memnun etmek için birçok çalışmayı birlikte yürütüyoruz ve hizmet planlamalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. 

Selçuklu’da belediye hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Bu kapsamda altyapıdan, sağlığa, eğitimden kültüre; spordan sanata, çevre bilinci ve geri dönüşümden yeşil enerjiye; sosyal belediyecilikten turizme varana kadar ulusal ve uluslararası birçok önemli örnek projeyi hayata geçirdik ve bundan sonra da yenilerini üretmeye devam edeceğiz. 


Halkımızın talepleri doğrultusunda belirlenen projelerimizin hizmet ve yatırımlara dönüşmesiyle Selçuklu'da oluşan yepyeni çehre hem bizleri hem de ilçe sakinlerimizi memnun ediyor. Selçuklu'nun katma değerini yükseltecek tamamlanmış ve devam etmekte olan projelerimizi sakinlerimize sunmaktan keyif alıyoruz.

Onların hizmetlerimizden memnun olması yeni projelere kapı aralarken çalışma heyecanımızı artırıyor. Tüm bu çalışmalarımızı yürütürken ilçemizin sembol mekanları da şehrimize gelen misafirlerimizi a ağırlamaya devam ediyoruz.” diye konuştu. 

Başkan Pekyatırmacı'dan gazetemize ziyaret: 'Üretmeye devam edeceğiz'


“ŞEHRİMİZİN TURİZMİNE ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYORUZ”


Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan ve ilin gözde yapıları hakkında da konuşan Ahmet Pekyatırmacı, “Konya’da Mevlana Müzesi’nden sonra en çok ziyaret edilen mekanların başında gelen ve 60 tür kelebek 98 türe ait 20 bin adet bitkiye doğal yaşam alanı sunan Konya Tropikal Kelebek Bahçemiz, en büyük tematik parklarımızdan olan yer alan Sille Baraj Parkı ve Konya’yı tüm ihtişamıyla izleyebileceğimiz Selçuklu Seyir Tepesi Selçuklumuzu ziyarete gelen misafirlerimizi ağırladığımız sembol mekanlarımızın başında geliyor.

Medeniyetler beşiği olan Sille’de ise yerli ve yabancı ziyaretçilerimizi ağırlayarak şehrimizin turizmine çok önemli katkılar sağlıyoruz. Aynı zamanda Sille’de geçtiğimiz günlerde temelini attığımız 'Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi' projesi Sille’nin turizme katkısı daha da artacak.

Türkiye’nin en renkli bahçelerinden biri olan Selçuklu Çiçek Bahçesi farklı tür ve çeşitte ve yüz binlerce çiçekle ziyaretçilerini ağırlıyor. Şehrimizin sanat, kültür ve uluslararası kongre ve etkinlikler aracılığıyla kongre turizmine ayrı katkı sağlayan ve Anadolu’nun parlayan yıldızı Selçuklu Kongre Merkezi yine ilçemizin çok önemli markalarından bir tanesi.  

Ben gerek Konya içerisinden gelen gerekse şehir dışından, yurt dışından gelen misafirlerimize hem şehrimizi hem de ilçemizi ziyaretleri sebebiyle çok teşekkür ediyorum onları tekrar ziyaret etmeye; gelmeyenleri de Selçuklu medeniyetine başkentlik yapan Konyamıza, Selçuklumuza buradaki tarihi, doğal ve turistik yolculuğa bekliyoruz.” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme