Başkan Pekyatırmacı: Yüce Allah, Berat gecemizi affa ve berekete vesile kılsın

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Berat Kandili sebebiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'nin tüm İslam Alemi ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Pekyatırmacı: Yüce Allah, Berat gecemizi affa ve berekete vesile kılsın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında şu cümlelere yer verdi.
“Bir kez daha Berat gecesine kavuşmanın şükrü ve mutluluğu içersindeyiz.  Berat kelime anlamında da olduğu gibi bağışlanma, arınma , ceza veya sorumluluktan kurtulma manalarını taşımaktadır. Ramazan ayının müjdecisi olan ve bu manevi atmosfere bizleri iyice hazırlayan Berat Kandilini bizler de bol bol af dileyerek ve geçtiğimiz bu zor günlerin bir an önce felaha ermesi için  dua ederek değerlendirmeliyiz. Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı bu mübarek gece, günahların bağışlanması için bir fırsattır. 
Ülkemiz asrın felaketini yaşadı ve başta devletimiz sonra da milletimiz olmak üzere  bütün gücüyle bu zorlu günlerin üstesinden gelmek için var gücüyle  gayret gösteriyor. Aziz vatanımızdaki  her bir yürek devletimizle birlikte,  11 ilimizde yaşanan depremde tek yürek oldu Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Biz böyle tek yürek olduğumuz sürece Allah’ın izniyle her zorluğun üstesinden geliriz. Ben tekrar  yaşadığımız bu deprem felaketinde  hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.  
Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslâm âleminin Berat Gecesi’ni kutluyorum. Bu mübarek gece vesilesiyle, milletimizin her türlü dert ve sıkıntıdan kurtulmasını diliyor; Ramazan ayına, günah yüklerimizden arınmış gönüllerle, berat etmiş olarak girebilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme