Başkan Tutal'dan şehit ve gaziler onuruna yemek

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi.

Başkan Tutal'dan şehit ve gaziler onuruna yemek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Belediyesi tarafından şehit ve gaziler onuruna düzenlenen yemekte Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, misafirlerle tek tek ilgilenerek karanfil hediye etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt, kendilerini her yıl hatırlayan ve her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a ve Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür etti.

Çanakkale zaferinin Türk Milletinin onur ve gurur kaynağı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ”Biz bunu Bedir'de, Malazgirt’te görüyoruz. Biz Bunu kutladığımız Çanakkale Zaferinde görüyoruz. Çanakkale mananın maddeye galip geldiği adına türküler yazdığımız artık okulların mezun vermediği ve 253 Bin gencimizin şehit olduğu, tarihte örneğine rastlanmayan bir mücadele, bir zaferdir” ifadelerini kullandı.

Çanakkale geçilmez boş bir laf değildir diyen Kaymakam Deniz Pişkin, “Çanakkale toprağın altında yatan nice kahramanların bizlere bıraktığı büyük bir mirasın adıdır. Bu şanlı gururu bizlere kanları , canları pahasına armağan eden devletimiz, milletimiz, bayrağımız, mukaddesatımız için canlarını veren aziz şehitlerimizi başta Mustafa Kemal Ataürk olmak üzere bütün şehitlerimizi yad ediyorum” şeklinde konuştu.
Yemeğe, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Askerlik Şubesi Başkanı Murat Akgül, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevlerini yerine getiren Mehmetçikler, şehit ve gazi aileleri katıldı.

 

Bakmadan Geçme