Başkan Tutal Ve Atalay Ankara'da Yatırımları İstişare Etti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK PARTİ Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Konya Milletvekilleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Milli Emlak Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Seydişehir yatırımları hususunda istişarelerde bulundu.

Başkan Tutal Ve Atalay Ankara'da Yatırımları İstişare Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Tutal ve Atalay, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarda ilçeye kazandırılacak olan yeni hastane binası, hastanenin doktor ihtiyacı, Alacabel Tüneli ve Seydişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan yeni projeler hakkında görüş alış verişinde bulundu.

İlk olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Şahin ile görüşen Başkan Tutal, Seydişehir’e kazandırılan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği konusunda istişareler de bulundu.

Başkan Tutal ve Atalay daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vural, Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız ve Gülay Samancı’yı ziyaret etti.

Seydişehir’e kazandırılacak olan yeni hastane binası konusunda Konya Milletvekilleri ile görüşen Başkan Tutal, “İlçe Başkanımız Kemalettin Atalay ile birlikte bugün Ankara’da verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde ilçemizi yakından ilgilendiren proje ve çalışmalar konusunda istişarelerimiz oldu. Özellikle yeni hastane binamız, doktor ihtiyacımızın giderilmesi, Alacabel Tünelindeki çalışmaların biran önce tamamlanması ve ilçemizde hayata geçireceğimiz yeni projeler ile ilgili görüşmelerimiz oldu. İlçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme