Başkanlar, Borsa Meclisi'ne katıldı!

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Ticaret Borsası (KTB) Şubat Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı 

Başkanlar, Borsa Meclisi'ne katıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Ticaret Borsası (KTB) Şubat Ayı Meclis Toplantısı’na, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, konuk olarak katıldı.  Toplantının açılışını gerçekleştiren Konya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Büyükalim, belediye başkanlarını Meclis toplantısında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. 

Belediyecilik çalışmalarında birlik ve beraberliğe, istişareye büyük önem verdiklerini belirten Başkanlar, Konya Ticaret Borsası’nın Meclis Toplantısı’nda tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.  

BORSAMIZ ŞEHRİN ORTAK FAYDA KURULUŞLARDAN 

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik de, meclis toplantısına katılım sağladıkları için merkez ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet ve bereketin olduğunu, Konya’da tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalıştıklarını ifade eden Çevik, şöyle konuştu: “Bu anlamda başkanlarımızı meclis toplantımızda misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduk. Borsamız, kurulduğu 1907’den itibaren şehrin ortak fayda kuruluşlarının önde gelenlerinden biridir. Üreticisinden tüccarına, karar vericisinden tüketicisine kadar tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşları için düşünen ve çalışan bir yapıdadır. Şehrimiz büyüme, gelişme ve kalkınma hamlelerinde ulaştığı başarı ise birliktelik ruhundan gelmektedir. Bu anlamda çalışma ve faaliyetlerimiz de yerel yönetimlerimizin katkısı büyük. Karşılıklı iş birliği hem üyelerimize hem de şehrimize önemli hizmetlerin kazandırılmasına vesile olmaktadır. Konya’nın örnek gösterilen birliktelik ruhu için Başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN KILCA: KARATAY’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

“Konya iş dünyamız üretim, yatırım, istihdam, ihracat hedefiyle şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine değer katmaktadır” diyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şunları kaydetti: “Konya hepimizin şehri. Hizmet ve eser siyaseti ile Karatay’ı hep birlikte geleceğe hazırlıyoruz. Belediyelerimiz, iş dünyamız kendi alanlarında en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyorlar. İnsanın en hayırlısı insana faydası olandır anlayışıyla her yapılanın ne kadar kıymetli olduğunu farkındayız. Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerimizle birlikte iş dünyamızı temsil eden oda/borsalarımızın Hatay’da depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yaptıkları çalışmaları bu anlamda çok önemli. İş birliği içinde inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi işler yapacağız.” 

BAŞKAN PEKYATIRMACI: İŞDÜNYAMIZ EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ  

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da “Esnafımız, sanayicimiz ve üreticimiz bizlerin en büyük zenginliğimizdir” dedi. Pekyatırmacı, “Hizmetlerimizle, yatırımlarımızla, projelerimiz ve desteklerimizle esnafımızın, sanayicimizin daima yanındayız. Çünkü şehir ekonomilerinin, üretimlerinin ve istihdamın önemli bir ayağını oluşturuyorlar. Bulunduğu bölgeyi en iyi tanıyan, ihtiyaçları bilen hemşehrilerimiz arasında yer alıyorlar. Onun için kendileriyle devamlı olarak istişare içinde oluyoruz, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bu ziyaretler de hizmet planlamamızda önemli katkılar sağlıyor” dedi. 

BAŞKAN KAVUŞ: KONYA’YI ÖRNEK ŞEHİR HALİNE GETİRİYORUZ

Konya’nın en önemli özelliğinin birlik ve beraberlik olduğunu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, “Ortak akıl ve istişareye dayalı Birlikte Konya’yız anlayışı içinde önümüzdeki engelleri aşarak şehrimizi eserlerle donatıyor, örmek şehir haline getiriyoruz. Yerel yönetimlerimiz, firmalarımız, oda/borsalarımız, iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarımız ile her alanda büyüme stratejisini de başarıyla gerçekleştiriyor ve ülkemize değer katıyoruz. Meram ilçemiz de ortak akıl ve istişareyle gelişiyor, hizmet anlayışını bu yönde belirliyor.  İnşallah bu anlamda önemli işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından meclis üyeleri, Belediye Başkanlarına talep ve önerilerini ilettiler. 

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ve Meclis Başkanı Mehmet Büyükalim toplantının ardından, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a çini tablo hediye etti.

Bakmadan Geçme