• Haberler
  • Ekonomi
  • Başvuran Herkes Alıyor: Mobil Uygulamadan Yakınını Davet Eden 600 TL Kazanıyor!

Başvuran Herkes Alıyor: Mobil Uygulamadan Yakınını Davet Eden 600 TL Kazanıyor!

Kuveyt Türk yakınını davet et kazan kampanyası için son günler yaklaşıyor.

Başvuran Herkes Alıyor: Mobil Uygulamadan Yakınını Davet Eden 600 TL Kazanıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mobil uygulama üzerinden hesap açılışı gerçekleştiren onaylı kullanıcıların yakınını bankaya davet etmesi toplamda 600 TL'ye kadar nakit kazanım fırsatı sunuyor.

Kuveyt Türk mobil uygulamadan davet kodunu yakınlarıyla paylaşan her müşteri 200 TL toplamda 600 TL kazanacak. Kuveyt Türk'ün paylaştıkça kazan kampanyası 31 Ocak 2024 tarihinde sona eriyor.

Mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturup kod paylaşımında bulunan her Kuveyt Türk'lü Kampüs hesabı kullanıcıları ayrıcalıklı tekliften 1.000 TL kazanarak faydalanıyor.

Kampanyaya Katılım Şartı Nedir?

Kuveyt Türk Kampüs kart kullanıcıları 5 yakınını bankaya çağırdığında 1.000 TL ödeme alıyor. 30.000 kişiyle sınırlandırılmış olan kampanya ay sonuna kadar geçerliliğini koruyor.

Kampanya dönemi boyunca belirtilen şartları karşılayıp davet kodunu yakınına iletenler hesap açılışı gerçekleştiği anda hediye tutarı 2-3 günü içerisinde hesabında bulacak.

Kampanyadan Kimler, Nasıl Faydalanabilir?

Kuveyt Türk müşterisi olmayan ya da Kuveyt Türk mobilden bireysel şahıs ya da çiftçi firması hesap açılışı yapan tüm hak sahipleri bu kampanyadan faydalanabilecek. Davet kodu Kuveyt Türk müşterilerine sms ile iletilecek olunup kampanya dönemi devam ederken e-mail veya WhatsApp üzerinden paylaşılabilecek.

 

Bakmadan Geçme