Baykal 'istifa' iddiasını yanıtladı...

Deniz Baykal'ın CHP'den istifa edeceği iddiasına açıklama geldi.

Baykal 'istifa' iddiasını yanıtladı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal’ın CHP’den istifası sonrası 'Deniz Baykal da istifa edebilir' iddialarına oğlu Ataç Baykal'dan yalanlama geldi.

HP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti.

Sosyal medya hesabından "Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır." yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Neden istifa ettiniz?" sorusuna "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli." diye yanıtlamış ve daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

TV100’de yayımlanan programda konuk olan gazeteci Şaban Sevinç de, Deniz Baykal’a yakın bir isimle görüştüğünü ve Baykal’ın da CHP’den istifa edebileceğini söylemişti.

BAYKAL'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Deniz Baykal'ın da istifa edeceği iddialarının çıkması üzerine oğlu Ataç Baykal'dan açıklama geldi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Bizim TV'ye konuşan Ataç Baykal'dan iddiaları yalanlayan açıklama geldi.

"BABAM CHP'DEN İSTİFA ETMEYİ ASLA DÜŞÜNMÜYOR"

Ataç Baykal, "Babam ile konuştum. Aslı’nın CHP üyeliğinden istifasını kendisi ile konuşmadığını, hatta istifa ettikten sonra haber verdiğini söyledi. Aslı’nın istifası Deniz Baykal ve ailesini bağlayıcı bir görüşün sonucu alınmış bir karar değildir. Babam, kendisi CHP’den istifa etmeyi asla düşünmüyor, herkese de sakın istifa etmeyin diye telkinde bulunuyor. Aslı’nın istifası için babam, ‘Bana bu bildirildi, oturup konuşalım diye önceden sorulmadı’ dedi."

Kaynak:Haber7

Bakmadan Geçme