Bayram'ı fırsat bilen oraya koştu: İtalya'yı andıran sokaklar doldu taştı!

Ramazan Bayramı'nı tatil fırsatı olarak gören birçok kişi Mardin'in yolunu tuttu. Midyat ilçesine gelen ziyaretçiler, İtalya'yla kıyaslanan cadde ve sokakları doldururken, turist yoğunluğu esnafların yüzünü güldürdü. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bayram'ı fırsat bilen oraya koştu: İtalya'yı andıran sokaklar doldu taştı!

Ramazan Bayramı’nı tatil fırsatı olarak gören birçok kişi Mardin’in yolunu tuttu. Midyat ilçesine gelen ziyaretçiler, İtalya’yla kıyaslanan cadde ve sokakları doldururken, turist yoğunluğu esnafların yüzünü güldürdü. 

Ramazan Bayramı’yla birlikte birçok kişi farklı kültürleri tanımak ve tarihi yerleri görmek için yolara koyuldu. Turizm başkenti Antalya ve Bodrum’dan sonra gelen Mardin’in Midyat ilçesi, yerli ve yabancı ziyaretçilerle doldu taştı. 

İTALYA DEĞİL MARDİN SOKAKALARI DOLDU!

Özellikle tarihi turizmle ön plana çıkan Midyat, yerli ve yabancı turistlere, çok inançlı ve kültürlü hayatı yerinde görme imkânı sunuyor. 


Gelen ziyaretçilerden dolayı, ilçenin İtalya’yı andıran sokaklarında adım atacak yer kalmazken, bölge esnafı da çifte bayram yapıyor. 


Kültürel değerlerin günümüze kadar değişime uğramadan aktarıldığı Midyat’ta yaz sezonu da böylece bayramla birlikte başlamış oldu. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme