• Haberler
  • Ekonomi
  • Bayramın 3. günü marketler açık mı? Marketler ne zaman açıklacak?

Bayramın 3. günü marketler açık mı? Marketler ne zaman açıklacak?

Bayramın 3. günü marketler açık mı, bugün BİM, A101, ŞOK kaçta açılıyor? Kurban Bayramı'nın ilk günü zincir marketlerden bazılarının kapalı olması nedeniyle, bayramın 3. Günü bugün de marketlerin kapalı olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, zincir marketler kaça kadar açık? ŞOK, A101, BİM, Migros, Kim, Seç, Örnek, Carrefour marketler bayramın 2. Günü açık mı? Bayramda marketler kapalı mı, açık mı?

Bayramın 3. günü marketler açık mı? Marketler ne zaman açıklacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı'nda marketlerin çalışma saatleri araştırılıyor. Kurban Bayramı bu sene 28 Haziran'da başladı, 1 Temmuz'da sona erecek. Kurban Bayramı'nın 1. 2. ve 3. günü marketlerin açılış kapanış saatleri araştırılıyor. Peki, Kurban Bayramının 3. Günü marketler açık mı, marketler bugün çalışıyor mu?

BAYRAMIN 3. GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI? 

BİM ve A101 bayramın birinci ve ikinci günleri genellikle hizmet vermiyor. Resmi bir açıklama yapılmasa da bazı marketler bayramın ilk günü hizmet vermeyecek.

KİM market ise Bayramın birinci günü hizmet vermeyecek olup, bayramın ikinci günü 07:00-19:00, Bayramın ikinci günü 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek. Bölgeden bölgeye farklılık göstereceği gibi resmi bir açıklama da yapılmadı.

Bayramın üçüncü günü ise market çalışma saatlerinin normal şekilde hizmet vermesi bekleniyor.

BİM market bayramın 1. ve 2. günü kapalı

A 101 bayramın birinci günü 11:00'da açılıyor.

Diğer marketler hakkında bir bilgi yer almıyor.

Bakmadan Geçme