BBP Konya, 14 Mayıs'ın startını verdi

14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında 81 ilde kendi amblemi ve adaylarıyla seçime girecek olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanlığı seçim startını verdi.

BBP Konya, 14 Mayıs'ın startını verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BBP Konya Milletvekili Adayları Av. Seyit Özcan, İsmail İnlidere, Yaşar İvriz ve BBP Karatay İlçe Başkanı Av. Yavuzhan Çağlayan, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Demir ve Emsali Sanatkarları Esnaf Odası, Konya Fırıncılar Pideciler Simitçiler Kadayıfçılar ve Yufkacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Konya Ayakkabıcılar Esnaf Odası,  Konya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Konya İnşaatçılar ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ile Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Adayları tarafından BBP’nin seçim beyannamesi hakkında oda başkanlarına bilgi verildi.  

‘ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZ, SOSYAL DOKUMUZUN ÇİMENTOSUDUR’

Türk toplumunun önemli yapı taşlarının esnaf ve sanatkârlar olduğunu ifade eden BBP Konya Milletvekili Adayı Avukat Seyit Özcan, “Esnaf ve sanatkârlarımız, sosyal dokumuzun çimentosudur. Ahilik gibi kadim bir geleneğimiz vardır ve kültürümüzün en önemli değerlerinden biridir.  Farklı sebeplerle çok sayıda zanaat ve iş kolu artık yapılamaz olmuş ve ecdat yadigarı el sanatlarımız unutulma ve kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Bizler her zaman esnafımızın yanında olacak ve sorunların çözümü için elbirliği içinde çalışacağız” dedi.

‘VAKİT BÜYÜK BİRLİK VAKTİ’

Vaktin Büyük Birlik Vakti olduğuna dikkat çeken BBP Konya Milletvekili Adayı İsmail İnlidere de “Konya’yı ve Konya esnafımızı TBMM’de daha güzel, daha iyi temsil etmek için Baraj sorunu olmadan, Muhsin duruşlu vekiller Büyük Birlikle meclise, Oylar Büyük Birliğe. Cumhur ile Birlikte kazanacağız” diye konuştu.

‘CUMHURLA BİRLİKTE, HEDEFİMİZ BÜYÜK TÜRKİYE’

Cumhurla Birlikte, Hedeflerinin Büyük Türkiye olduğuna dikkat çeken BBP Konya Milletvekili Adayı Yaşar İvriz de “Biz, sırtımızı bu toprakların geleceğini düşünen halkımıza dayıyoruz! Biz, yolumuzu hesap yaparak değil, ülkemizin hesaplarını gözeterek belirliyoruz! Biz, Türkiye’yi birlikte güzel kılmak için var olmaya çalışıyoruz! Cumhurla Birlikte, Hedefimiz Büyük Türkiye” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme