Bektaş: çocuklar yatağa aç girmeyecek

Hadim ve Taşkent ilçelerinde seçim çalışmasını sürdüren CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, geleceğimiz olan çocukların yatağa aç girmeyeceğini ve eğitimsiz hiçbir çocuğunda kalmayacağını söyledi.

Bektaş: çocuklar yatağa aç girmeyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş Hadim ve Taşkent beraberinde CHP Konya Milletvekili Adayı Şerife Tunç, Mürsel Ayrancı ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe başkanlarıyla seçim çalışmalarına devam etti. 

Hadim ve Taşkent’te vatandaşlarla buluşan ve halka hitap eden CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, “Hadim ve Taşkent ilçelerimiz ve bölgesi tarımsal üretimle geçimini sağlıyor. Ancak girdi maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı da doğru dürüst kazanamıyor. Çünkü gübre ve yem fabrikaları özelleştirildi ve kapatıldı.  Çiftçi olarak sizlerde gübre ve yemi pahalı kullanıyorsunuz. Tarımsal ürünleri vatandaşlar olarak pahalı tüketiyoruz. Ekonomik olarak ta sıkıntılar yaşıyoruz.  Üreticilerimiz ve vatandaşlarımız ne yapacağını şaşırıyor. Biz halkın iktidarında çiftçilerimize teşvikler vererek, vergilerden arındırılmış kırmızı mazot vereceğiz. Kapatılan gübre ve yem fabrikalarını tekrar açacağız.  Artık ülkenin kaynaklarını vatandaşlarımızla siz çiftçilerimize aktaracağız. Yine biz diyoruz ki, geleceğimiz olan çocuklarımız yatağa aç girmeyecek. Eğitimsiz hiçbir çocuğumuz kalmayacaktır. Yine eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacağız. Artık bu iktidar gidicidir. Halkın iktidarında ülkemizi zenginleştirip, eşit şekilde vatandaşlarımızla paylaşacağız. Hepinizden destek bekliyoruz” dedi.

CHP Konya Milletvekili Adayı Mürsel Ayrancı konuşmasında Hadim ve Taşkent ilçelerindeki beldelerde kapatılan belediyeleri yeniden açacaklarını belirterek, “ İktidar ilçelerimizdeki beldelerdeki belediyeleri kapatarak, tüzel kişiliklerini kaldırdılar. Buralara yeterli bir şekilde hizmet gitmiyor. Bunların yanında meralarınızı elinizden aldılar. İktidarımızda kapanan belediyelerini yeniden açarak, meralarınızı koruyacağız. Sizlerin yanınızda olacağız. Sizlerden 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve halkın iktidarı için destek bekliyoruz. Birlikte ülkemizi kalkındıracağız” diye konuştu.   Konuşmaların ardından esnaf ziyaretleri yapıldı.  
 

Bakmadan Geçme