Bektaş: Esnafımız mal alım ve satımındaki istikrarsızlıktan şikâyetçi

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Kadınhanı ilçesindeki esnaf ziyaretlerinde, esnaflarımızın mal alım ve satımındaki istikrarsızlıktan şikâyetçi olduğunu söyledi.

Bektaş: Esnafımız mal alım ve satımındaki istikrarsızlıktan şikâyetçi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP Kadınhanı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Kadınhanı İlçe Başkanı Ali Takımcı ve yönetim kurulu üyeleriyle, Kadınhanı Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Erol Tezel,  Kadınhanı Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erol Karamanlı ile ilçe merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, yaşanılan sorunlar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretleri değerlendiren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş  esnafımız en çok mal alım ve satımındaki istikrarsızlıktan şikayetçi olduğunu dile getirerek, "Geçmiş dönemlere göre enflasyonun yüksek olduğu süreçte esnafımız ve vatandaşımız temel ihtiyaç kalemlerinin fiyatlarının yüksekliğinden dolayı gün geçtikçe satın almaları zayıflıyor. Hatta esnaflarımızın en çok mal alım ve satışındaki istikrarsızlıktan şikâyetçi olduğu gördük. İnsanların tükettiği gıda ve diğer ürünlerinin fiyatlarının yükselişinin önüne de geçilemiyor. İktidarın gıda ile diğer tüketim kalemlerinin aşırı fiyat artışı yapanlara karşı denetimler attırılarak, bir fiyat istikrarı oluşturarak gerekenlerin yapılmalıdır.  Bizim derdimiz, ülkemizin esnafına, çiftçisine, vatandaşına ve geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmaktır. Onların yaşadığı sorunları çözüme kavuşturup, huzur ve mutluluk içinde yaşamalarıdır. Türkiye'nin Birleştirici Gücü olan partimiz CHP'nin iktidarında, bütün kesimlerin yaşadığı sorunlar çözüleceği gibi, huzur ve mutluluk içinde yaşamaları için gereken her şey yapılacaktır. Diğer taraftan Bartın Amasra'daki maden ocağındaki patlamadan dolayı hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerler, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Maden ocağındaki patlama hayatını kaybedenlerin ailelerine, Amasra halkına ve ülkemize baş sağlığı diliyorum. Allah’tan böylesine acıları ülkemize bir daha yaşatmamasını diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme