Bektaş, Tarihi bedesten çarşısı esnafından adaylarına destek istedi

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş beraberinde, CHP Selçuklu Meram ve Karatay Belediye Başkan Adaylarıyla Tarihi Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret ederek, destek istedi.

Bektaş, Tarihi bedesten çarşısı esnafından adaylarına destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihi Bedesten Çarşısı esnafları ziyaretinde Barış Bektaş’a, CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Ziya Güneş, Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ, ilçe başkanlarıyla partililer eşlik etti.

Tarihi Bedesten Çarşısını daha hareketli bir hale getireceğiz

Esnaf ziyaretlerinde belediye başkan adaylarına destek isteyen ve Tarihi Bedesten Çarşısını daha haraketli bir yapıya kavuşturacaklarını dile getiren CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “Belediye başkan adaylarımızla Tarihi Bedesten Çarşısı esnafımızı ziyaret ettik. Bize olan ilgileri bizleri mutlu etti. Esnaflarımıza bu ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin desteğiyle bu seçimde Konya’da güçlü çıkacağız. Sosyal demokrat halkçı belediyeciliği Konyalılarla buluşturacağız.  Halkçı belediyecilik anlayışımızda tüm yurttaşlarımıza eşit hizmet vererek, refah sahibi olmasını sağlayacağız. Refah, kalkınma ve dayanışma sacayakları üzerine kurulu Halkçı Belediyecilik hizmeti vereceğiz.  Tarihi ve kültürel zenginliklerimizi öne çıkararak, şehrimizi turizmde hak ettiği yere getireceğiz. Esnaflarımızın ve sanatkârlarımızın yanında yer alarak, onların sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. En önemlisi de şehrimiz için önemli olan Tarihi Bedesten Çarşısını daha hareketli bir hale getirerek, esnafımızın daha çok kazandığı bir yapıya kavuşturacağız. İşimiz gücümüz Konya olacaktır. Bütün bunları hayata geçirmek içinde Konyalı hemşerilerimizden belediye başkan adaylarımıza destek istiyoruz” dedi. 

Bektaş, Tarihi bedesten çarşısı esnafından adaylarına destek istedi

CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Ziya Güneş, Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mustafa Üstündağ Tarihi Bedesten Çarşısı esnaflarına yapacakları çalışmaları ve projelerini anlattı. 
 

Bakmadan Geçme