Beşiktaş o futbolcular ile yollarını ayırıyor

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın ardından Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou ile yollar ayrılıyor.

Beşiktaş o futbolcular ile yollarını ayırıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Transfer döneminin 18 Şubat tarihine alınmasıyla birlikte Beşiktaş, gözden çıkardığı futbolcular ile yollarını ayırmayı planlıyor. Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson ve Kevin N’Koudou’nun önümüzdeki günlerde sözleşmelerinin fesih edilmesi beklenilirken Siyah-beyazlı yönetim iki futbolcuyu da kadrosunda düşünmediğini iletti.Beşiktaş o futbolcular ile yollarını ayırıyor

 

kontratları sezon sonu bitecek olan Atiba ve N’Koudou’nun ayrılması halinde yönetim bu iki futbolcuya kolaylık sağlayacak.  Öte yandan Atiba’nın Beşiktaş’tan ayrılması ile siyah beyazlı kulüpte 10 yıllık dönemin sonuna gelinecek.Beşiktaş o futbolcular ile yollarını ayırıyor

 

2013'ten bu yana Beşiktaş forması giyiyor
2013’te PSV Eindhoven’den transfer edilen 40 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş’ta 10. sezonunu yaşıyordu. Atiba Beşiktaş’ta  3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferi yaşadı.
Beşiktaş’ta 333 maça çıkan Kanadalı oyuncu, siyah beyazlı takımda en fazla forma giyen yabancı oyuncu olarak da tarihe geçti.
Siyah-beyazlı takıma 2019/20 sezonunun başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan transfer olan Kevin N'Koudou ise 107 maçta forma giyerken 21 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. 

Bakmadan Geçme