• Haberler
  • Konya
  • Beyşehir-Seydişehir Yolunda Yapım Çalışmaları Devam Ediyor: Sürücülere Trafik İşaretlerine Dikkat Çağrısı

Beyşehir-Seydişehir Yolunda Yapım Çalışmaları Devam Ediyor: Sürücülere Trafik İşaretlerine Dikkat Çağrısı

Beyşehir-Seydişehir yolunun 9-11 ve 21-23. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle, Karayolları Genel Müdürlüğü sürücülere dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine özellikle uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün, Beyşehir-Seydişehir Yolunda yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 
Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre; Beyşehir-Seydişehir yolunun 9-11 ve 21-23. kilometrelerinde çalışmaların, ulaşımın kontrollü bir şekilde sağlanabilmesi için gerçekleştirildiği bilgisi alındı. Sürücülerden, bu bölgelerde yoğunlaşan yapım ekiplerine karşı anlayışlı olmaları ve belirlenen hız sınırlarına uymaları isteniyor.
Özellikle 9-11 ve 21-23. kilometrelerdeki kesimlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yapılırken, bu tedbirlere uymayan sürücülerin hem kendi güvenlikleri hem de diğer sürücülerin güvenliği açısından risk oluşturabileceği hatırlatıldı.
Yapım çalışmalarının tamamlanana kadar sürücülerden gerekli özeni göstermeleri ve belirlenen güzergah değişikliklerine dikkat etmeleri istendi. Ayrıca, olası trafik yoğunlukları ve gecikmelerle karşılaşmamak adına planlı seyahatler için önceden bilgi alınması tavsiye edildi.
Karayolları Genel Müdürlüğü, güzergah üzerindeki sürücülere yol durumu ile ilgili güncel bilgileri takip etmeleri konusunda çağrıda bulunurken, vatandaşların herhangi bir acil durumda Alo 159 Karayolları İhbar ve Şikayet Hattı'nı arayarak yetkililere bilgi verebilecekleri hatırlatıldı.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme