• Haberler
  • Keşfet
  • BİLAL HANCI EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR? Aldattığı anın videosunu paylaştı! Esin Çepni'den yılın hareketi...

BİLAL HANCI EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR? Aldattığı anın videosunu paylaştı! Esin Çepni'den yılın hareketi...

Bilal Hancı eşi Esin Çepni kimdir? Kafalar kanalıyla ünlnen Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Gece kulübünde bir kızla yakınlaşırken videoları ortaya çıkan Bilal Hancı'nın bu görüntülerini eşi Esin Çepni instagram hesabından paylaştı. Peki Bilal Hancı eşi Esin Çepni kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte tüm detaylar.

BİLAL HANCI EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR? Aldattığı anın videosunu paylaştı! Esin Çepni'den yılın hareketi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bilal Hancı eşi Esin Çepni kimdir? Bir süredir aralarında soğukluk olduğu bilinen Bilal Hancı Esin Çepni ikilisinden yıla damga vuran olay geldi. Kafaların sevilen isimlerinden Bilal Hancı bir gece kulübünde eşi Esin Çepni'yi aldatırken yakalandı. Görüntüleri Esin Çepni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki Bilal Hancı eşi Esin Çepni nereli, kaç yaşında ve kimdir? İşte tüm detaylar. 

BİLAL HANCI EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR? 

Haberturk.com'da yer alan bilgilere göre, 24 Temmuz 1993 doğumlu Esin Çepni İstanbul Eminönü'de dünyaya geldi. Ünlü isim bir dönem lisanslı makyaj uzmanlığı yaptı. Çepni'nin birçok iş tecrübesinin olduğu biliniyor.

Çepni, 8 Şubat 2016'da TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla yeniden ekranlara gelen İşte Benim Stilim adlı yarışmada yer aldı. Esin Çepni, 26.07.2021'de Bilal Hancı ile dünyaevine girmişti. Çepni sosyal medyası aktif olarak kullanıyor.

BİLAL HANCI EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR? Aldattığı anın videosunu paylaştı! Esin Çepni'den yılın hareketi...

BİLAL HANCI KİMDİR?

Milliyet'in haberine göre, 1989 yılında Trabzon'da doğan Bilal Hancı, İstanbul Üniversitesinde okudu. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınmaya başlayan Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile YouTube'da Kafalar kanalını açtı. 2017 yılında "Ağlama Beni Ana" isimli tekli çalışmasını çıkardı.

2018 yılında Kafalar Karışık filminde başrol oynadı. 2022 yılında Bal isimli şarkıyı çıkardı. 2021 temmuz ayında Esin Çepni ile evlendi.
 

Bakmadan Geçme