Bilgehaneler, 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nda Heyecan Dorukta

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet sunan Bilgehaneler, çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nda finalistleri belirledi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmanın heyecan dolu yarı final turu sona erdi ve final için mücadele edecek Bilgehane okulları belli oldu.

Bilgehaneler, 'Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması'nda Heyecan Dorukta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet sunan Bilgehaneler, çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği "Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması"nda finalistleri belirledi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmanın heyecan dolu yarı final turu sona erdi ve final için mücadele edecek Bilgehane okulları belli oldu.

Yarışmada İbn-i Sina, Yavuz Sultan Selim, Sarayönü, Melikşah, Sultan Alaaddin, Aliya İzzetbegoviç, Süleyman Şah ve Ilgın Lala Mustafa Paşa Bilgehaneleri, final etabında birinci olma şansını elde etti. Ramazan ayında gerçekleşecek olan final etabını kazanan Bilgehane okulları, büyük ödüle ulaşma fırsatını elde edecek.

İlmihal, Siyer, Peygamberler Tarihi, Konya ve Konya Kültürü, Ramazan Kültürü, Genel Kültür, Bilim ve Teknoloji gibi 8 farklı tema üzerinden gerçekleşen yarışma, öğrencilerin kültür hazinelerine olan ilgilerini artırmanın yanı sıra rekabet duygularını dengeleyerek dostluk bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın öğrencilere yönelik bu anlamlı etkinliği, genç neslin değerlere olan duyarlılığını artırmayı ve bilgi birikimlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Değerlerle Ramazan Bilgi ve Kültür Yarışması, öğrencilere eğlenceli ve öğretici bir atmosferde, birbirleriyle yarışarak öğrenme fırsatı sunuyor.

Bakmadan Geçme