• Haberler
  • Türkiye
  • Bir anlık dalgınlık! para ve altın dolu poşeti çöpe attılar

Bir anlık dalgınlık! para ve altın dolu poşeti çöpe attılar

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, içinde 60 bin lira ve altın bulunan poşeti yanlışlıkla çöpe atan aile, belediye ekiplerinin yardımıyla birikimine yeniden kavuştu.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi'nde dün ilginç bir olay yaşandı. 

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; içinde 60 bin lira ve bir miktar altın bulunan poşeti bir anlık dalgınlıkla çöpe atan aile, bir süre sonra yaptıkları hatayı fark etti. Çöpe baktıklarında poşeti bulamayan aile kısa süreli panik yaşadı. 

O sırada bölgeden geçen Kayapınar Belediyesi temizlik aracını durduran aile, durumu araçtakilerine bildirdi. Çöpü kendilerinin aldığını belirtmesi üzerine hem görevliler hem de aile üyeleri, araçta içi para dolu poşeti aramaya başladı. Bir süre sonra poşeti gören aile rahat bir nefes aldı. Eşyaları teslim edilen aile, belediye personeline örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Bir anlık dalgınlık! para ve altın dolu poşet çöpe atıldı

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, "Pazarcılık yapan yurttaşımız içinde tüm birikimi olan torbayı eve getiriyor. Eşi fark etmeyip poşeti çöpe atıyor ve çöpü dışarı çıkartıyor. Arkadaşlarımız çöp konteynerine boşaltırken fark ediyor ve daha sonra sahibine teslim ediyorlar" açıklaması yapıldı.

Bir anlık dalgınlık! para ve altın dolu poşet çöpe atıldı

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!