Boşandığı eşini boğarak öldürdü
Antalya'da bir kişi, boşandığı eşini eşarpla boğarak öldürdü zanlı teslim olurken, ailenin adalet talebi sürüyor.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir kişi, boşandığı eşi Hanım Biçer’i (30) eşarpla boğarak öldürdü. Olay, Güzeloba Mahallesi’nde meydana geldi. Zanlı Hızır Ç. (32), polis çağrısı üzerine teslim oldu.
Kadının kardeşi Recep Biçer, yaşananları şöyle aktardı:
"Kız kardeşim 8 yıl önce evlenmişti ve 2 çocuk annesiydi. Çift 9 ay önce boşandı. Çocukları anneye göstermiyordu, çocuklara bakamadığını söyleyerek kız kardeşime ulaşmış. Planlı bir şekilde kardeşimi eve götürüp boğarak öldürdü. Biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz, en ağır şekilde ceza almasını istiyoruz."
Olayla ilgili zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor, kadının cenazesi ise otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi.
