• Haberler
  • Güncel
  • Boşandıktan sonra şaşırtan değişim! Ünlü oyuncunun tanıyanları şaşkına çeviren hali!

Boşandıktan sonra şaşırtan değişim! Ünlü oyuncunun tanıyanları şaşkına çeviren hali!

Kısa bir süre önce eşinden ayrılan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, sessizliğini bozarak tekrar ortaya çıktı. Ünlü isim, değişen tarzıyla sevenleri arasında büyük bir şok etkisi yarattı.

Boşandıktan sonra şaşırtan değişim! Ünlü oyuncunun tanıyanları şaşkına çeviren hali!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1986 yılından itibaren televizyon ekranlarında boy gösteren ünlü sima Mehmet Aslantuğ, özellikle 2003 yapımı "Bir İstanbul Masalı" adlı dizisiyle genç neslin hafızasına kazındı. Daha sonra "Hanımın Çiftliği", "Veda", "Racon: Ailem İçin", "Direniş Karatay", "Kardeş Çocukları" gibi o dönemin göze çarpan yapımlarında rol alan Aslantuğ, günümüzde ise meslek hayatından çok özel hayatıyla gündemde.

Tam 27 yıl süren birlikteliğine nokta koyan Mehmet Aslantuğ, boşanma sonrasında ilk defa ortaya çıktı.

Geçmiş zamanlarda "Masumiyet" adlı dizide canlandırdığı Harun karakteriyle büyük övgü toplayan Mehmet Aslantuğ, bu sezon "Yürek Çıkmazı" adlı dizi projesine katıldı. Ancak yaşadığı bir sıkıntı nedeniyle projeden ayrılma kararı aldı. Oyunculuk kariyerine devam eden Aslantuğ, şu sıralar daha çok özel yaşamıyla konuşuluyor. Özellikle uzun yıllar sonra gelen boşanma haberiyle yaratılan etki, Mehmet Aslantuğ'un etrafında dönen en büyük konu haline geldi. Sorunlu boşanmanın ardından ilk kez kamera karşısına geçen Aslantuğ'un güncel görünümü, izleyenleri son derece şaşırttı. İşte Mehmet Aslantuğ'un güncel durumu...

Boşandıktan sonra şaşırtan değişim! Ünlü oyuncunun tanıyanları şaşkına çeviren hali!
ŞAŞKINLIK YARATMIŞTI
Türkiye’nin tescilli güzellerinden olan Arzum Onan ile tam 27 yıl önce nikah masasına oturmuş olan Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı bir şekilde boşandı. Ani gelen boşanma ile herkes şoke olurken; birbirlerine olan aşklarıyla ‘örnek çift’ olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ın boşanma davalarına el ele gelmesi ve yine davadan el ele ayrılması şokun etkisini iki katına çıkardı. Boşanma sonrasında ilk kez kameralara takılan Mehmet Aslantuğ’un değişimi dikkat çekti.

Boşandıktan sonra şaşırtan değişim! Ünlü oyuncunun tanıyanları şaşkına çeviren hali!

SEVENLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ
Boşanmadan sonra ortalarda görünmeyen Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz akşam aralarında; Cem Davran, Şevval Sam, Celil Nalçakan, İsmail Saymaz ve Candan Tolga Işık gibi pek çok ünlü ismin bulunduğu dostlarıyla bir araya geldi. Masada çekilen bir karede objektife takılan Mehmet Aslantuğ’un boşanma sonrası sakal bıraktığı fark edildi. Mehmet Aslantuğ’un son halini gören bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü ismi karizmatik bulurken; bazıları ise ‘Boşanma yaramamış’ gibi yorumlar yaparak, yeni imajı beğenmediğini dile getirdi.

Bakmadan Geçme