Böyle Hırsızlık İlk Defa Görüldü: Şaşırtıcı Hırsızlık Olayları Kameralara Yansıdı! Motokuryelerin Siparişlerini Hedef Aldılar

Kasımpaşa'da teslimat için apartmana giren bir kuryenin motosikletinden müşteriye götüreceği sipariş yemeği çalan iki kişinin yaptığı hırsızlığa benzer bir olay Kağıthane'de de yaşandı.

İki farklı durumda da kuryenin motosikletinden yemek çalan şahıslar, hızla koşarak olay yerinden uzaklaştılar.

Olay geçen ay Beyoğlu Kasımpaşa'da gerçekleşti. Motokurye, elindeki siparişi teslim etmek üzere adresin önüne gelip motosikletini park etti. Bu sırada motosikletin yanına gelen iki kişi, kurye sepetini açarak bekleyen yemek poşetini çaldı. Bir şahıs uzun süre çevreyi gözlerken diğer kişi tekrar motosikletin yanına gelerek ikinci kez sepeti açtı. İkinci hırsızlık anında çevreden geçen vatandaşlardan dolayı panik olmamaları dikkat çekti. O anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaşla Göz Arasında Yemek Hırsızlığı!

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde geçen ay yaşanan olayda ise motokurye bir eve teslimat yapmak için motosikletini park etti. Uzaktan motokuryeyi gözlemleyen bir kişi, kimse olmadığını fark ettiği anda sepeti açarak başkasına ait olan yemek poşetini çaldı. Hırsızlık yapan şahıs saniyeler içinde koşarak uzaklaştı ve gözden kayboldu. Olayın ardından siparişi teslim eden motokurye, çalındığını fark etmeden yoluna devam etti.

Çeliktepe Ulubatlı Caddesi'nde geçen hafta Pazar günü yaşanan olayda da bir kurye yine siparişi bırakmak için binaya girdi. Bu sırada fırsatı değerlendiren bir kişi hızla gelerek çantadan siparişi çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bakmadan Geçme