Bozdağ: Ya kandil sevinecek ya da Şanlıurfa insanı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milletvekili gösterildiği Şanlıurfa'da 14 mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, '14 Mayıs gecesi ya kandil sevinecek ya da Şanlıurfa insanı' dedi.

Bozdağ: Ya kandil sevinecek ya da Şanlıurfa insanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs akşamı Türkiye’nin iki fotoğrafla karşılaşabileceğini söyleyen Bakan Bekir Bozdağ, “14 Mayıs’ın akşamı Türkiye’de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak. Bu ikisinden birini oluşturmak bizim, aziz milletimizin elindedir.” şeklinde konuştu.

“YA KANDİL SEVİNECEK YA DA ŞANLIURFANIN ASİL İNSANLARI”
Bozdağ, vatandaşlara yönelerek o gece kimi sevindireceğini iyi belirlemelerini belirterek şu şekilde konuştu: “O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim. Ya Kandil sevinecek ya Şanlıurfa’nın asil insanları sevinecek. Ya FETÖ sevinecek ya bu milletin temiz evlatları sevinecek.”

“CEVABI ABD’YE VERDİK”
Bozdağ, “Ya ABD’nin başkanı orada keyif yapacak ya da Türk milletinin her bir hanesi ‘Cevabı ABD’ye verdik, AB’ye verdik, Türkiye’nin seçimi Londra’da, Washington’da değil Şanlıurfa’da yapılır, iktidarı da başka ülkeler değil, Şanlıurfa’nın asil insanları tayin eder’ diye onlara büyük bir Osmanlı tokadını yapıştıracaktır”
 

Bakmadan Geçme