Bozkır'da Kur'an kursları için seminer düzenlendi!

Konya'nın Bozkır ilçesinde din görevlileri için eğitim semineri düzenlendi. Seminerle birlikte 2025 yılı Yaz Kur'an Kurslarında görev alacak din adamları belirlenecek.

Eğitim semineri, Bozkır Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. Programda konuşan Konya İl Müftülüğü Başvaizi Mehmet Güneş, Yaz Kur'an Kurslarının çocuklar ve gençlerin dini ve milli değerleri öğrenmesindeki önemine vurgu yaptı. Güneş, "Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza doğru bilgiyi aktarmak için fedakarca çalışmalıyız" dedi. 

Mehmet Güneş, tüm eğitimcilere başarı diledi

Seminerde, Yaz Kur'an Kurslarında uygulanacak eğitim metotları, ders içerikleri ve öğrencilere yaklaşım konularında sunumlar yapıldı. Katılımcıların sorularının cevaplandığı program, karşılıklı istişareler ve başarı temennileriyle sona erdi. Yaz döneminde açılacak olan Kur'an Kurslarında, çocuklara temel dini bilgilerin yanı sıra ahlaki değerlerin de aktarılması hedefleniyor. 

Bozkır Müftülüğü tarafından organize edilen seminere, ilçede görev yapan imam-hatipler, müezzin kayyımlar ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

 

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme