• Haberler
  • Konya
  • Bozkır Müftülüğü'nde Kıraat Yarışması heyecanı

Bozkır Müftülüğü'nde Kıraat Yarışması heyecanı

Konya'nın Bozkır ilçesinde, 2025 yılı 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' etkinlikleri kapsamında, din görevlilerinin yeteneklerini geliştirmek ve planlı çalışma alışkanlığı kazandırmak için 'Ezanı Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi.

Bozkır Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmaya, ilçede görev yapan imam-hatip ve müezzin kayyımlar katıldı. Bozkır İlçe Müftüsü Emin Yüksek’in komisyon başkanlığında gerçekleştirilen yarışmada, Dereiçi Mahallesi Büyük Cami Müezzin Kayyımı Hasan Furkan Gönlügür, ilçe birincisi oldu. Bozkır Müftülüğü'nde Kıraat Yarışması heyecanı

Gönlügür, bu başarısıyla Bozkır’ı, Konya’da düzenlenecek olan il finalinde temsil etmeye hak kazandı. Müftü Yüksek, yarışmaya katılan tüm din görevlilerine teşekkürde bulunarak, Hasan Furkan Gönlügür’e il finallerinde başarılar diledi.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!