Bozkır'da üreticilere destek sürüyor

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında üreticilere hibe desteği ile aldıkları makina ve ekipmanlar düzenlenen tören ile teslim edildi.

Bozkır'da üreticilere destek sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen programda konuşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı 2019 yılından bu yana 41 farklı kalemde toplamda 23 milyonu aşan hibe desteği sağlandığını dile getirdi.

Başkan Saygı :“Kurumlarımızla birlikte güçlerimizi birleştirerek, 2019 yılından bu yana 41 farklı hibe kaleminden 879 üreticimize, toplamda 23 milyonu aşan hibe desteği sağladık'' şeklinde aktardı.

Üreten bir Bozkır için çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Saygı sözlerine şu şekilde devam etti: “Göreve geldiğimizde öncelik olarak verdiğimiz en önemli iki kalem vardı. Bunlardan birisi istihdamı artırmak diğeri ise üretimi artırarak üreten bir Bozkırdı. Hamdolsun gece gündüz demeden her hedefimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında bugünde 5 arıcımıza baraka, Sarıoğlan beldesi kalkınma kooperatifimize kazıcı yükleyici, 12 üreticimize süt sağım makinesi, 19 üreticimize taşınabilir güneş enerjili sulama sistemi, 5 üreticimize damlama sulama sistemi 42 üreticimize bahçe el traktörlerimizi teslim etmek için burada bulunmaktayız. İstiyoruz ki Bozkır gençliği üretsin, birlikte çalışma kültürünü geliştirsin, bunun içinde kırsalda yaşayan veya yaşamak isteyen gençlerimize arazi ve makine ekipman noktasında Göksu Taşeli ve belediye ile ortak bir proje hazırlığı içerisindeyiz. Bu desteklerin ilçemize kazandırılmasında emekleri olan başta Ziya Altunyaldız vekilimiz olmak üzere,İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. ” HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme