BP'nin 140 TL Akaryakıt İndirimi Kampanyası Başladı! 31 Aralık Tarihine Kadar…

İş Bankası'nın harcadıkça kazandıran kampanyaların arasında yerini alan MaxiPuan kampanyası resmen duyuruldu.

BP istasyonlarına gelerek tek seferde ve farklı günlerde yapılacak akaryakıt harcaması 140 TL MaxiPuan kazandıracak. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin yapması gerekenler detayları ile haberimizde…

İş Bankası'nın harcadıkça kazandıran kampanyaların arasında yerini alan MaxiPuan kampanyası resmen duyuruldu. 31 Aralık tarihinde sona erecek kampanyadan faydalanmak isteyenlerin anlaşmalı BP istasyonlarından akaryakıt harcamasını gerçekleştirmesi gerekiyor. Kampanyaya alışveriş öncesi veya sonrası katılım sağlayanlar ancak 140 TL'ye kadar MaxiPuan indirimden faydalanıyor.

140 TL Akaryakıt İndiriminden Kimler Yararlanabilir?

Maximum antlaşmada tüm BP istasyonlarında 600 TL ve üzeri 4.akaryakıt ya da otogaz alışverişi harcaması yapanlar 140 TL MaxiPuan kazanacak. İş Bankası Maksimum Kart sahipleri için sunulan bu fırsat yalnızca banka müşterisi olan hak sahipleri için geçerlidir.

140 TL Akaryakıt İndirimine Nasıl Başvurulur?

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Maximum Mobil uygulama ya da İşCep uygulaması içerisinde yer alan “kampanyalar” bölümünü aktif hale getirmesi gerekiyor. İlgili kampanyaya “katıl” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak kampanya katılımı gerçekleştirilebilir. Ticari bankamatik veya kredi kartı kullanımına kapalı olan kampanyadan ödül kazanmak isteyenlerin yalnızca BP istasyonları üzerinden harcama yapması gerekiyor.

140 TL Akaryakıt İndirimi Ne Zaman Tanımlanır?

Kampanya şartları yerine getirildiğinde kazanılan MaxiPuanlar 9 Ocak 2024 tarihinde aktif karta yükleniyor. Maximum puanlar 29 Şubat tarihine kadar kullanmayanların hesaplarından geri alınıyor. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabiliyor.

 

Bakmadan Geçme