Bu kez ev sahibi gibi onlar oynadı! Konyaspor iç sahada yine deplasman yaşadı...
TÜMOSAN Konyaspor'un iç sahada oynadığı karşılaşmada tribünlerin büyük ölçüde boş kalması, yeşil-beyazlı camiada ciddi bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Maç öncesinde bilet fiyatlarında önemli indirimler yapılmasına rağmen stadyumdaki doluluk oranının düşük olması, sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Karşılaşma sırasında ve sonrasında çok sayıda taraftar, tribünlerin boş görüntüsünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Bir Konyaspor taraftarı, sosyal medyada paylaştığı paylaşımda “Şu tribünlere bakınca üzülen bir tek ben miyim? Bu hale gelmesine neden olanlar acaba hiç ‘niye’ diye düşünüyor mu? Konyaspor bu saatte yalnız bırakılmıştır. Sahada berbat bir futbol var ama gelmeyene de bir şey demiyorum” ifadelerini kullanarak hem tribün atmosferini hem de takımın sahadaki performansını eleştirdi.
Maç öncesinde yapılan paylaşımlarda da benzer yorumlar dikkat çekti. “Biletlerde çok ciddi indirime rağmen ilgi çok düşük” ve “Büyük indirim yapılmasına rağmen maça ilgi yok” şeklindeki paylaşımlar, fiyat politikasına rağmen tribünlerin dolmamasını gözler önüne serdi. Bu durum, sorunun yalnızca bilet fiyatlarıyla sınırlı olmadığını ortaya koydu.
Bir başka taraftar ise, “Niye stat boş, sorun ne? Kayseri maçında bile doluluk yoktu” diyerek şehirdeki genel taraftar ilgisizliğine dikkat çekti. Tribünlerden paylaşılan fotoğraf ve videolarda da boş sıraların net şekilde görülmesi, Konyaspor’un kendi sahasında adeta deplasman atmosferinde oynadığını gösterdi.
Yaşanan tablo, Konyaspor camiasında “tribünlerle takım arasındaki bağ neden koptu?” sorusunu yeniden gündeme taşırken, gözler hem saha içindeki performansa hem de kulüp yönetiminin atacağı adımlara çevrildi.