Bu sefer pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

Öğrencilerin, 'Sağlık için pedalla' mottosuyla aileleri ile birlikte dijital bağımlılığa karşı 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdiğini belirten Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz,' İlçemizde ikamet eden ve 6 kez takdir belgesi alan çocukların başarıları için pedal çeviriyoruz. Dijital bağlılıktan kurtulalım istedik, başarıyı değerlendirelim istedik. 30 tane ile başladık, bugün 130 oldu yine yetmedi 150'ye çıkartacağız. İnşallah sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir Yahşihan, güzel bir Yahşihan için yeni fikirler üretmeye devam edeceğiz' dedi.

Bu sefer pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde belediye tarafından "sağlık için pedalla" mottosuyla düzenlenen etkinlikte konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz,” İlçemizde ikamet eden ve 6 kez takdir belgesi alan çocukların başarıları için pedal çeviriyoruz. Dijital bağlılıktan kurtulalım istedik, başarıyı değerlendirelim istedik. 30 tane ile başladık, bugün 130 oldu yine yetmedi 150’ye çıkartacağız. İnşallah sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir Yahşihan, güzel bir Yahşihan için yeni fikirler üretmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.


Çok mutlu olduğunu ve başkanın bisiklet hediye ettiğini belirtenİnci Topgül ,"3 dönem art arda 6 tane takdir aldığım için başkanımız bisiklet hediye etti. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Biraz önce bisikletlerimizle hep beraber sürüş yaptık. Çok eğlenceliydi böyle etkinliklerin devamını diliyorum. Ben çok keyif aldım" şeklinde konuştu.
Başarılı olmak için çok çalıştığını ve teşekkür dileklerini aktaran Tuğçe Erdoğan, "Bisikletim vardı zaten bu da benim ikinci bisikletim oldu. Osman başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimiz çok çalıştık, hepimiz hak ettik" dedi.


 

Bakmadan Geçme