Bu şehirlerde yaşayanlara müjde: Aylık 3500 liraya TOKİ ev satacak!

Son dönemde vatandaşlar TOKİ'nin yapmış olduğu konut projelerini yakından takip ederken, 3.500 TL taksitle ev satılacağı açıklandı, işte konutların satılacağı şehirler.

Bu şehirlerde yaşayanlara müjde: Aylık 3500 liraya TOKİ ev satacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren son haber, devletin sahibi olduğu Toplu Konut İdaresi'nden geldi.

Yapılan açıklamaya göre, TOKİ  32 şehirde vatandaşları ev sahibi yapacak. Yapılacak konutlarda taksitlerin 3.500 TL civarında olacağı söylenirken, konutların hangi illerde yapılacağı da belli oldu, işte detaylı liste.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefleyen önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. TOKİ'nin resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, şu an için 1 ilde konut başvuruları kabul ediliyor ve yakın gelecekte 32 ilde daha konut kampanyaları başlatılacak.

Bu kampanyalar, düşük gelire sahip olan vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı sunacak. Peki, hangi illerde bu konut satışları gerçekleşecek ve fiyatlar ne olacak?

TOKİ tarafından sunulan bu büyük fırsatı değerlendirmek isteyenler için henüz detaylar tam olarak belirlenmemiş durumda. Ancak TOKİ'nin resmi web sitesi üzerinden gelecek kampanyalara dair güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar için TOKİ'nin bu girişimi oldukça önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Detaylar geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. TOKİ'nin resmi sayfasında yayınlanan bilgilere göre, 32 ilde yeni bir konut kampanyası daha başlatılacak. Bu iller şunlar:

1. Ankara

2. Ordu

3. Nevşehir

4. Adana

5. İstanbul

6. Denizli

7. Kütahya

8. Kayseri

9. Mersin

10. Karabük

11. Konya

12. Yozgat

13. Kastamonu

14. Aksaray

15. İzmir

16. Antalya

17. Diyarbakır

18. Bilecik

19. Kocaeli

20. Manisa

21. Trabzon

22. Kırklareli

23. Şanlıurfa

24. Isparta

25. Ordu

26. Bolu

27. Muğla

28. Çorum

29. Nevşehir

30. Aydın

31. Edirne

32. Erzincan

Bu illerdeki vatandaşlar, düşük bütçelerle uygun fiyatlarla konut sahibi olma fırsatını değerlendirebilecekler. TOKİ'nin konut kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru süreçlerini öğrenmek için TOKİ resmi web sitesini takip etmeye devam edebilirsiniz. Ev sahibi olma hayali kuran dar gelirli vatandaşlar için bu fırsatlar oldukça önemli ve umut verici.

Bakmadan Geçme